OUR STORY

HOW IT ALL BEGAN

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website!

Slijterij Vinitor is opgericht in 2012. Peggy mag zich de trotse eigenares noemen van Slijterij Vinitor te Voerendaal. Na de nodige opleidingen en cursussen heeft zij de afgelopen jaren haar best gedaan, om de drankenwereld eigen te maken en te delen met jou in onze ´stenenwinkel´.

In onze winkel komen je zintuigen niets te kort. Je kunt zien, horen, ruiken, voelen, proeven en beleven!

Onze webshop is erg beperkt, maar daarom nodigen wij jullie van harte uit om naar kerkplein 34 te Voerendaal te komen. Wij geloven in het contact met klanten en daar halen wij ons werkplezier uit!

Bij Vinitor komen mensen voor een gezellige babbel, een lekker muziekje, een arm om je schouder, een luisterend oor, maar er wordt vooral veel gelachen. Dit alles met ons uitgebreide assortiment, sterk, wijn en bier… maakt Vinitor compleet. Wij delen ons enthousiasme, kennis en passie graag met jou. Mocht je nog niet overtuigd zijn, dan hebben wij ook nog honderden flessen open staan om te proeven.

Dit alles kunnen wij niet uitdrukken op een website. Beleven moet je voelen. Kom eens langs en ervaar deze 5D experience!

We zien je snel.

En kun je niet wachten, wie er achter dit hele verhaal schuilt, ga dan snel naar onze instagram of facebook pagina, en volg of like ons.

Proost!

Peggy

Slijterij Vinitor